KindercoachpraktijK

Klein geluK

 

 Over Martina

 

Hallo, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Zit je kind al een poosje niet lekker in haar of zijn vel en ben je op zoek naar iemand die een stukje met je meeloopt? Ik begrijp heel goed dat dit een enorme stap kan zijn, maar ik zou graag met je mee willen kijken.

Voor je mij gaat bellen wil je vast iets meer over mij en mijn werkwijze weten. Logisch, want bij wie kom je nu terecht? Naast kindercoach ben ik ook lerares op een basischool. Dit doe ik al meer dan twintig jaar. Ik ben rustig, meevoelend en intuïtief, dit zorgt ervoor dat het kind zich snel veilig en prettig voelt. Daardoor komen we vlotter tot de kern van het probleem of de hulpvraag. Mijn missie is om samen met je kind via spel op een creatieve ontdekkingstocht te gaan. Ieder kind is uniek en heeft een eigen werkvorm nodig. We gaan niet kijken naar het verleden maar richten ons op de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat als een kind zich meer bewust wordt van eigen talenten en competenties, er de mooiste dingen gebeuren. Ik laat ze de tools ontdekken om dit te bereiken en dat vergroot het zelfvertrouwen enorm. Dus waarom nog wachten op geluk als je vandaag al kunt beginnen aan verandering. Tot gauw!

Voor wie?

 

Voor kinderen vanaf 8 tot 16 jaar, die hooggevoelig zijn, onzeker zijn, niet (goed) voor zichzelf opkomen, een negatief zelfbeeld hebben, depressieve gevoelens hebben, slecht slapen, piekeren, last hebben van scheiding ouders, verdrietig zijn, zich boos voelen etc...

Kindercoaching is kortdurend, gemiddeld zijn er zo'n 6-8 sessies nodig.

gallery/fullsizeoutput_3d7